Întrebări frecvente

Nu se impune o valoare minimă pentru comenzi, însă pentru comenzile cu o valoare sub 30 de lei se aplică o taxă de ambalare.

Livrare prin curier – se va efectua în termen de 1-2 zile lucrătoare de la primirea email-ului de expediere a comenzii. In cazul în care destinatarul este situat în afara ariei de acoperire a curierului rapid livrarea se va efectua in 2-3 zile lucratoare.
Costurile livrării:

Sameday Easybox (1-2 zile lucratoare)

    • 12 lei pentru comenzi între 0-350 lei
    • GRATUITĂ pentru comenzi ce depășesc 350 lei

 

Sameday la domiciliu (1-2 zile lucratoare)

    • 16 lei pentru comenzi între 0-350 lei
    • GRATUITĂ pentru comenzi ce depășesc 350 lei

 

Produsele sunt expediate doar pe teritoriul României.

 

Coletul va fi expediat de beadart.ro în termen de 1-2 zile lucrătoare de la data recepționării comenzii.

Livrarea reprezintă intervalul dintre momentul în care coletul este predat la la firma de curierat și până ajunge la destinatar.
Livrarea prin curier se va efectua în termen de 1-3 zile lucrătoare de la primirea email-ului de expediere a comenzii. În cazul în care destinatarul este situat în afara ariei de acoperire a curierului rapid livrarea se va efectua in 2-3 zile lucratoare.

Dacă nu mai avem pe stoc un produs sau dacă doriți un produs care nu există în oferta noastră, se poate solicita aducerea pe comandă specială, urmând să vă comunicăm dacă există condiții ale unui minim de cantitate din acel produs în funcție de producător/furnizor.
Trimiteți un email la [email protected] în care scrieți denumirea și o poză, dacă există, a produsului dorit.

Da, se poate face plata în avans, prin virament bancar sau ordin de plată. În acest caz, vă rugăm să ne scrieți că doriți această opțiune la comentarii comandă.

Produse Recomandate